Naam *:
Elsen Geert

E-mailadres *:
djgeertelsen@hotmail.com

Bericht *:
Zeer prachtige en zware wandeling (100 km), zwaarder dan de dodentocht en de slag om Landen. Maar ik ben zeer teleurgesteld bij de aankomst, geen diploma, geen medaille, slechte ontvangst, ... Hadden we dit geweten waren er veel niet aan begonnen, 100 km afzien en een week recupereren en geen bewijs hebben dat we het gedaan hebben. Ronduit TRIESTIG.


Naam *:
Swa hermans

E-mailadres *:
swa.hermans@telenet.be

Bericht *:
Bedankt voor de geweldige inzet die jullie allemaal hebben gedaan om ons zo te verzorgen, was trouwens mijn alleerste 100km in 19h30' uitgewandeld nogmaals merci en hopelijk tot nog eens


Naam *:
Stefaan Jacobs

E-mailadres *:
stfnjacobs@gmail.com

Bericht *:
Mooi maar zeer zwaar. De beklimming van de citadel was er eigenlijk een beetje teveel aan.


Naam *:
Van Oosterwyck Michel

E-mailadres *:
michel.vanoosterwijck@hotmail.com

Bericht *:
Organisatie en alles erop en eraan was uitstekend, misschien enkele puntjes om te verbeteren: bewegwijzering s'nachts was soms moeilijk te vinden en bij de aankomst helemaal NIKS...Ik was om 14u30 binnen en heb zelf nog moeten vragen hoeveel er al binnen waren (ongeveer een 50-tal zei men me) maar geen ENKEL bewijs...Ik weet ook dat dit geen snelheidsrace is maar een aandenken was toch op zijn plaats geweest. Voor de rest een dikke proficiat, zwaar en lastig en moe maar dat nemen we er met de glimlach bij...


Naam *:
Rasson Patrick

E-mailadres *:
electronlibre2993@outlook.be

Bericht *:
Eerste Ommegang tocht voor mij, alles was prachtige !


Naam *:
brabant alain

E-mailadres *:
alain.brabant@telenet.be

Bericht *:
gewoonweg top!hopelijk doe jullie het volgend jaar opnieuw!dot word een echte klassieker.proficiat aan iedereen.wie hier niet blij mee is,is met niks content.


Naam *:
smet ronny

E-mailadres *:
smet.ronny@telenet.be

Bericht *:
organisatie was op en top in orde prachtige parcoers wat moest een wandelaars nog hebben bedankt vos schaffen top


Naam *:
ROMAN JEAN-LUC

E-mailadres *:
jlroman90@skynet.be

Bericht *:
kris, proficiaat voor de organisatie! met plaisir tot volgende jaar....


Naam *:
willy voet

E-mailadres *:
w.voet@telenet.be

Bericht *:
zoals vorige gildetochten konden we ons aan een natuuromloop verwachten ,ook in het nachtelijk gedeelte . OKé ik ben ook een keer verkeerd afgedraaid ,nochtans was het op die plaats (en het ganse parcours) zéér goed aangegeven .


Naam *:
Maddy Willems

E-mailadres *:
maddywillems@gmail.com

Bericht *:
Ommegang was prima georganiseerd, mooie natuur, goede verzorging, alleen maar positieve reacties gehoord op het parcours en na de tocht. Dank aan alle vrijwilligers die het voor ons hebben mogelijk gemaakt. Raar dat er op jullie blog reacties staan dat er geen diploma en/of medaille is terwijl de Tshirt toch een prima aandenken is. En, dit was geen wedstrijd, dus waarom moet je weten de hoeveelste je binnenkomt. Een 100km is alleen maar een wedstrijd tegen jezelf.


Naam *:
Lea peeters

E-mailadres *:
mi.paloma.cis@gmail.com

Bericht *:
Het was voor mij superzwaar owv eindfase bronchitis. Maar...Ik heb genoten van elke minuut , elke cm.., . de citadel was de kers op de taart. En je, je kon die btw overslaan. Maar dan heb je voor altijd het gevoel....Die t-shirt heb ik onrechtmatig verkregen. Nu zal ik die koesteren als een grote schat. MIJN OMMEGANG T-SHIRT IS OM TE KOEDTEREN. Bedankt voor de hele organisatie. Een heel diepe buiging voor jullie team. ???


Naam *:
Willy Luts

E-mailadres *:
willy.luts2@telenet.be

Bericht *:
Voor mij een eerste 100km. En die is me prima bevallen. Ben binnengekomen rond 3h, dus 2h eerder dan ik gehoopt had maar de aankomst vond ik toch net iets pover. Geen stempel meer, geen diploma, geen tijdsopgave of plaats. Het is inderdaad geen wandelrace, maar toch.... ik heb het nu gedaan, ben uiterst fier op mezelf, maar heb daar dus geen enkel bewijs van !!! Heel spijtig !!!


Naam *:
Steve Vande Ginste

E-mailadres *:
ginstinio@hotmail.com

Bericht *:
Bedankt Kris en medewerkers voor jullie grote inzet om dit aan alle wandelaars aan te bieden. Respect voor de vele tijd, verkenningen etc. die jullie erin gestoken hebben. Dit wordt ten zeerste geapprecieerd! Het was voor mij alleszins één van de toppers van 2017! Tot volgend jaar met zeer veel plezier (in beperkte kring spijtig genoeg)


Naam *:
Benny Bervoets

E-mailadres *:
benny.bervoets@telenet.be

Bericht *:
Een aandenking of een diploma als aandenking was mooi geweest als afsluiter?


Naam *:
Diane De Leu

E-mailadres *:
diane.de.leu@telenet.be

Bericht *:
Mijn eerste 100 km. Geflankeerd door 4 mannelijke medewandelaars om 16h10 binnengekomen. Deze ommegangtocht was gewoonweg fantastisch. Zeer goed georganiseerd. Een aanrader. Dank aan de organisatie voor de goede zorgen. We zijn niets te kort gekomen. Topwandeling.


Naam *:
Zottemie

E-mailadres *:
zottemie6@gmail.com

Bericht *:
Vos Schaffen en Kris, Het was super. Een van de zwaarder parkours dat ik al gedaan heb van de 100km tochten bij jullie. Alle medewerkers dikke dikke merci voor de goede zorgen. Alles was in orde. De wandelaars kwamen met de bevoorrading niks maar ok niks te kort. En eerlijk een vodje papier beland toch maar in de kast in een map. Dat t-shirt is een prachtig aandenken en trouwens het grootste aandenken is weten dat je hem gedaan hebt en de mooie leuk herrinneringen die je er aan hebt. Dat is voor mij de beste aandenken. Voor mij was dit een topper. Sommige organisaties kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Op naar volgend jaar


Naam *:
Hervé Regimont

E-mailadres *:
herve.regimont@skynet.be

Bericht *:
Weeral een prachtige organisatie. Spijtig sommige ‘minder’ reacties te moeten lezen die vooral komen door beginners in zulke tochten. Vergeet niet dat VOS schaffen ver de sponsors van Bornem hebben en als vrijwillige medewerker (normaal Baan-kapitein in de Gildentocht) en hier voorloper nazicht parkoers kan ik iedereen verzekeren dat hen niet min is zulke soort tocht te organiseren. Inderdaad niet alle pijlen waren reflecterend maar zelden heb ik ze zo dik zien hangen (en dit was mijn 100ste 100 KM tocht). Teleurstelling over Medaille, diploma en of tijden en klassement is te begrijpen voor diegene die nieuw zijn in dit soort lange afstanden, maar vergeet niet dat je niet wandelt voor je eigen plezier en niet om jezelf in de kijker te zetten. Begrijp mij niet verkeerd, ik ben ook blij met aantal medailles en diploma ontvangen op al die jaren maar zoals door andere meegedeeld, deze gaan na een tijdje verloren in een kast. En een T-shirt draagt je toch meer dan een medaille voor te wandelen.


Naam *:
Dorine

E-mailadres *:
dorinejooren@gmail.com

Bericht *:
Een grote pluim voor de hele organisatie !


Naam *:
Sofie Vandoninck

E-mailadres *:
sofie.vandoninck@gmail.com

Bericht *:
Het was mijn eerste 100km in mijn leven, een ervaring die ik nooit zal vergeten. Mooi parcours met weinig asfalt, dat wordt gewaardeerd! Goed ingerichte bagagepost op 60km. Het systeem met de bonnetjes was niet zo gebruiksvriendelijk, maar gelukkig was men niet te streng. Ik ga akkoord met anderen dat een medaille en diploma met je aankomsttijden wel leuk zou geweest zijn. Maar bovenal, veel dank voor de organisatie en inzet van alle vrijwilligers!


Naam *:
Brigitte Hofman

E-mailadres *:
brigitte.hofman@gmail.com

Bericht *:
Prachtig parcour! Proficiat aan zij die deze wandeltocht hebben uitgestippeld. Wat ik ook heel positief vond, waren de afstanden tussen de rustposten. Alle afstanden onder de 9km, en zeker op het einde, enkel nog korte afstanden. De beklimming naar de citadel was een leuke afsluiter. Het enige minpuntje was de aankomst. Misschien kan daaraan gewerkt worden voor een volgende editie. Ik ben alleszins heel tevreden en hoop op een tweede editie.


BEDANKT

aan het bestuur en al de vrijwilligers van wandelclub VOS Schaffen voor de mooie wandeling , de nacht en de dag.

Ook voor het drinken en eten (teveel). Bedankt (100 x)

Marjan - Torenvrienden Ham


Naam *:
Elsen Geert

E-mailadres *:
djgeertelsen@hotmail.com

Bericht *:
Mijn nonkel heeft in de decathlon voor 1,5 euro een medaille met halsbandje gekocht voor 1,5 euro en zelf de medailles voor ons gemaakt. Was mss op zijn minst toch een mooie beloning geweest in tegenstelling wat anderen ook zeggen. Bij de bevoorradingen mocht soms ook wel een extra persoon bijgezet worden, 1 persoon voor koffie en broodjesverdeling was op bepaalde momenten toch te weinig. Voor de rest, SUBLIEM.


Controle Ommegang 100 km en 50 km in Sportgalm te Veerle